Shatter Hands

CPHMIX 016: Shatter Hands

Johan Klinkvort har lavet banebrydende beats under navnet Shatter Hands gennem længere tid, og efter at han på det seneste har været tiltrukket af elektroniske lyde, er hans nye CPH MIX for Red Bull Studios en tilbagevenden til mere rene hiphop-rammer. "Jeg er lige flyttet til Berlin, og her hænger jeg meget ud med Fou Fou og I Kicked A Cloud Once, som jeg har gruppen BERLIN ZOO sammen med." forklarer Shatter Hands. "Vi er alle ret optaget af beats og at grave efter plader, så den lyd vi udvikler, er ret anderledes fra de elektroniske ting jeg ellers laver."

Seneste nyhed er, at Shatter Hands skal på tour med Den Sorte Skole hele april, så du kan passende varme op med hans mix, der kan høres foroven, og læse et kort interview forneden, hvor du også kan finde tracklisten til mixet.

Kan du fortælle os lidt om dit mix?
Shatter Hands: "Jeg har haft lyst til at lave et mix i lang tid, og jeg har en masse forskellige mapper på min computer, der er fyldt med sange til netop det formål. Så da Red Bull Studios Copenhagen spurgte om jeg ville lave et mix til dem, vidste jeg præcis, hvad jeg gerne ville lave. Resultatet blev et mix med spritnye tracks, gamle ting som jeg har haft liggende i årevis og tracks fra mine venner. Jeg har også tilføjet et par exklusive ting fra beat-kollektivet BERLIN ZOO ind i mixet, der aldrig er hørt før."

Hvilken musik lytter du til for tiden?​
Shatter Hands: "Jeg er flyttet til Berlin for nylig, og jeg har kun taget mine jazz-plader med mig. Så jeg lytter til en masse jazz, men hele mit nabolag her er fyldt med pladebutikker, og jeg besøger især tit OYE og HHV, hvor jeg blandt andet finder ting fra tyske beat-producere.. Jeg kan især godt lide de instrmental-albums Wun Two laver, og jeg lytter til nyere MNDSGN. Derudover har jeg været meget optaget af The Jazz Diaries-labelet, især Akhatari og Jitwam og også det tyske Radio Juciy-crew."

Hvordan adskiller det her mix sig fra dine andre mixes?
Shatter Hands: "Mine sidste mixes har været mere elektroniske, og har måske bedst egnet sig til at blive spillet om natten. Det her er til gengæld et mix af musik, som jeg ville lytte til selv, og ikke et mix der bekymrer sig om, hvad folk har lyst til, at jeg spiller. Det er et laid back mix, som man kan drikke kaffe om eftermiddagen til, eller male, tegne og chille i parken til."

Hvad udgør et godt mix?
Shatter Hands: "Diversitet. At kunne tage lytteren med på en rejse og holde deres interesse og opbygger deres forventning. Man skal levere både det forventede og det uforudsigelige."

Tracklist
[00:00] 1. One For Tue Intro
[00:13] 2. Sixtoo - "Part 1"
[00:58] 3. Ivan Ave - Find Me
[03:34] 4. Psymun - Cold In Here
[06:48] 5. Frost - Oil Wet
[07:21] 6. ฬเןl - buka.rhyms'
[08:48] 7. Knxwledge - asHºK∆
[09:39] 8. BERLIN ZOO - Untitled (UNRELEASED)
[10:51] 9. BERLIN ZOO - Untitled (UNRELEASED)
[12:37] 10. Bob diFazio & The Public Griefs - Finding Luck In The Organ Mans Pipes
[16:13] 11. Pärtner - Forest Dream
[17:10] 12. Jim Jarmusch - Infomercial #2
[17:47] 13. Jitwam - Keepyourbusinesstoyourself
[21:00] 14. Knowsum - Beginn
[22:33] 15. MNDSGN - AM
[23:58] 16. Brrd - The Anointing
[25:28] 17. Wun Two - Calles feat. TUAMIE
[28:00] 18. Stylus Force - Sgraffitto
[29:09] 19. Dave Sparkz & Wodoo Wolcan - Bullet Time
[30:18] 20. TMCT - Snow Beach
[32:13] 21. DIbia$e/Green Llama Movement - Grungyjump [Instrumental]
[32:46] 22. Madvillain - Supervillain Theme [Instrumental]
[33:31] 23. Ahkatari - Top Rank
[35:01] 24. Sofa T - Shroomin'
[37:00] 25. Dirty Beaches - Lord Knows Best

Hør mere af Shatter Hands musik på SoundCloud.

Foto: Peter Stanners