Fem musikoplevelser vi glæder os til i 2016

January 03, 2016

Der er god grund til at glæde sig til musikåret 2016 - her er fem gode grunde til hvorfor!

I 2015 oplevede vi blandt andet en gigantisk fest på Orange Scene, da Suspekt lukkede Roskilde Festival, og den måske største gadefest nogensinde, da Red Bull Studios Live: #GADEKRYDS indtog Blegdamsvej til Distorion. Men hvad venter der i 2016?

Distorion 2016

Distorion i 2015 bød på superlativer i form af både gigantiske gadefester som Red Bull Studios Live: #GADEKRYDS og et gigantisk setup til Distorion Ø, der varede hele to dage. Men hvilken vej kan festivalen mon gå for at overgå sig selv? Det bliver spændende at se.

Red Bull Music Academy Special: WhoMadeWho

WhoMadeWho er et af landets vildeste livebands, men når de indtager DR Koncerthuset sammen med Red Bull Music Academy, bliver det med et helt nyt koncept. Bandet lover, at det bliver både symfonisk og elektronisk, og frem for alt helt unikt. Vi glæder os til d. 11. marts!

Danmark får besøg af verdens største popstjerner

2016 bliver året, hvor verdens to måske største popstjerner lige nu kommer på besøg: Både Rihanna og Justin Bieber spiller nemlig henholdsvis på Refshaleøen og i Parken. Det sker ikke lige hver dag!

Festivalsæsonen!

Der bliver ved med at komme nye spændende festivaler i Danmark - både gigantiske events og mindre, skæve festivaler. Og ser man på, hvilke navne, der allerede nu er annonceret, kan man allerede blive helt skør af forventningsglæde: Roskilde lover for eksempel besøg af Red Hot Chilli Peppers eller Skepta, mens NorthSide har søde sager som Beach House og Caribou på menuen.

???
Der ser ud til at komme nogle virkelig vanvittig spændende ting i 2016, men det, som vi måske glæder os allermest til, er at blive overraskede - af et nyt band, et nyt spillested eller noget helt tredje. Kom an, 2016!

Foto: Flemming Bo Jensen / Red Bull Content Pool